gratis besöksräknare TESA: Ultraljud!

29 januari 2010

Ultraljud!


I går var vi hela familjen till hudik i ovädret och gjorde ultraljud! Det tog tid att åka för det var riktigt dåligt väglag och snörök och man såg inte många meter framför bilen! Men vi kom fram och åter utan problem! Men vi fick stå på E:4an och vänta en stund var stopp för alla lastbilar som inte kom upp för backarna, sedan var det nån olycka efter vägen med!


Men ultraljudet såg bra ut och blev flyttat en dag så det var ju riktigt skönt, har blivit flyttat nästan 2veckor med flickorna! Men ska tillbaka och göra ett nytt ul i April för att se om moderkakan har flyttat sig annars blir det väl snitt, vilket jag inte vill! Men måste man så har man ju inget att välja på! Men hoppas att den flyttar sig!


Idag är jag ledig så jag och barnen ska ta oss ner på stan en sväng och handla lite till helgen! Sedan i kväll ska Emilia till en kompis och ha mys Fredag med en hel hög tjejer SPÄNNANDE! Hon tycker det är så mysigt att åka i väg och mysa och äta godis och titta på film men sina komisar, lite roligt att föräldrar låter de fixa sådana kvällar här i byn! Hon har bjudit in de närmsta kompisarna och ordnat allt själ, de är ju verkligen snällt! Kommer nog en dag Emilia också vill ordna något sådant!


Nej nu ska jag och barnen luncha sedan så ska vi bege oss!


He en trevlig helg allesammans!


Inga kommentarer: